Jdi na obsah Jdi na menu

Průběh Tantrické masáže

 

Tantrická masáž zahajuje dialog se sebou samým, který mnohým ve shonu každodenního života uniká. Prostřednictvím záměrného, všímavého doteku budete mnou vedeni zpět do svého vnitřního světa, do prostor ticha a introspekce.

Seznámíme se při úvodním rozhovoru a vypijeme si čaj. Domluvíme záměr masáže, s kterým přicházíte a vaše hranice intimity. Před masáží se můžete osvěžit ve sprše. Masáž začíná úvodním rituálem, při kterém sladíme náš dech a energie. Následuje: Uvolnění těla jemnějšími i pevnějšími hmaty bez oleje. Odpoutání mysli hlazením kožešinkou, šátkem, prsty...  Probouzeni sexuální energie olejovou masáží v oblasti beder a třísel... Společným prodýcháváním vypouštíme zbytky napětí v těle.

Až bude vaše tělo a mysl naprosto uvolněno, provedu vás opakovaně masáží intimních partií, vaše vzrušení bude vždy rozvedeno do celého těla. Povedu vás do celkového hlubokého zklidnění jemnými doteky a do závěrečné energetické intimní masáže, která může i nemusí být zakončena ejakulací… Závěrečná relaxace a společné doznění masáže. Pokud budete chtít zážitek posdílet nebo se jít rovnou osvěžit do sprchy je na vás. Poděkování a rozloučení.

Na žádný typ masáže nemám jednotný postup pro všechny. Každý z vás bude mít jiné tempo, životní zkušenost a záměr masáže. Masáže vedu intuitivně dle vašich potřeb a možností.