Jdi na obsah Jdi na menu

Masturbace jemný druh sexuální meditace a jejím cílem je transformace genitálního orgasmu v extázi celého těla.

osho-tantricke-masaze-praha-7.sexualita-a-transformace-leceni-erekce-a-traumat..jpgOsho tantra masáže Praha

Zdravotní masáže prostaty Praha

 

 

Jsem básník těla, a jsem básník duše.
Prožívám nebeské rozkoše, a prožívám pekelná muka.
To první na sebe beru a zvyšuji...to druhé překládám do nového jazyka.

 

Sebeukájení – Masturbace.. Vzpomínky na ...Okamžiky radostné nevinnosti
Sexualita je hra. Jakmile si to uvědomíte , začnete ve svém sexuálním životě vyhrávat.

Vzpomeň me si na okamžiky radostné nevinnosti, které vítaly do tance života. Mnoho z nás dostalo od našich rodičů a vychovatelů informaci, že masturbace je nezdravá a byla nám zakázáná.
V důsledku toho se naše přirozená tělesná schopnost prožívat extázi a radost prostřednictvím genitálií snížila, sexuální energie byla potlačena a vnímána jako provinění.

Mnoho lidí přesto dosahuje opravdového sexuálního uspokojení masturbací. Někdy je s masturbací spojena výčitka svědomí, orgasmus je často bez radosti a není konána před partnerkou či partnerem.

Masturbace nabízí osvobození a možnost sexuálně se vyjádřit. Poznat své tělo jak reaguje, jak váš dech ovlivňuje váš orgasmus a jak jej můžete prodloužit a prožívat intenzivněji. Erotická stimulace vám dodá poznání, že vy sami jste zdrojem svého orgasmu.
Naučíte se rozšiřovat sexuální vzrušení do celého těla prostřednictvím pohybu, představivosti, dotyků a hlasu. Stanete se zároveň dárcem i příjemcem.
Povedu vás jak stimulovat genitálie, jak správně dýchat a uvolnit se.. budu s vámi sledovat intenzivní vzrušení a budu připravena překonat potřebu ejakulovat.. pomohu vám přenášet energii do celého těla a uvolňovat vaše svalové napětí.. povedu vás mluveným slovem a láskyplným dotekem.
Masturbace je velmi jemný druh sexuální meditace a jejím skutečným cílem je transformace genitálního orgasmu v extázi celého těla.